/// VTES Kft. – Cégismertető
Videoton
HOLDING Zrt.
Főoldal

Üdvözlünk a VTES Kft. Weboldalán


SZAKÉRTELEM, MINŐSÉG, RUGALMASSÁG ...


Az AAA-s minősítéssel rendelkező Videoton Holding Zrt. tagvállalataként – négy üzletággal, két telephelyen, több mint 14 000 m2-es termelőterületen, közel 500 fős alkalmazotti létszámmal - működő Videoton Enclosures & Systems több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lemezmegmunkálás és a mechanikus, elektromechanikus szerelés területén.

Vállalatunk modern gépparkjának köszönhetően otthonosan mozog a kis- és közepes sorozatú termékgyártás illetve a késztermék szerelés területén. A korszerű technológiai és a magas színvonalú szakmai hátterünk révén – amely nagyon jó szoftvertámogatottsággal párosul - képesek vagyunk az egyszerűbb alkatrészektől kezdve a komplex késztermékekig bezárólag kiváló minőségű gyártmányok széles palettájának előállítására.

Porfestő és lemezmegmunkáló tevékenységünkön túl teljes körű és rugalmas kiszolgálást biztosítunk vevőink számára az anyagbeszerzés, a kooperáció, illetve a szállítmányozás területén egyaránt. Mindemellett készséggel állunk jelenlegi és leendő partnereink rendelkezésére vonalkódos rendszerek értékesítése esetében is.