Szerelési üzletág

Gyakorlott csapatunkkal és fejlett technológiai hátterünkkel, az ipar 4.0 adta lehetőségeket is kihasználva teljesítjük partnereink sokrétű igényeit, a jellemzően lemezalkatrészekre épülő késztermékek előállítása területén.

Üzletágunk

Szerelési üzletágunk 2016-óta alkot különálló egységet cégünk életében. Alapvetően kis és közepes sorozatú, főként lemez alapanyagból – akár porfestéssel - készült és beszerzett alkatrészekkel szerelt komplett késztermékgyártással foglalkozunk, némiképp új irányba mozgatva tevékenységünket.

Integrált gyártási megoldások

Az anyavállalattal megegyező stratégiát folytatva, vertikálisan integrált gyártási folyamataink az alkatrészek előállításától kezdve a végszerelésen át a legyártott termékek kiszállításáig és disztribúciójáig terjednek. Mind a cégen belüli üzletágak közötti kooperációt, mind a Videoton csoport további tagvállalataival és külső partnereinkkel meglévő szoros együttműködésünket
kihasználva törekszünk versenyképességünk növelésére. Projektjeinket alapvetően alkatrészek gyártásával és ahhoz történő beszerzett termékek beépítésével – vagy a beszállítói lánc átvételével valósítjuk meg. Sikeres megvalósításukhoz hozzájárul a cégen belüli üzletágak közös munkája, a Videoton csoporton belüli tagvállalatok támogatása, illetve a kiterjedt hazai, regionális és távol-keleti beszállítói körünk.

Ipar 4.0

Az ipar 4.0-val összhangban, cégünk törekszik a nagyfokú automatizációra és nagy hangsúlyt fektetünk a termelési adatok gyűjtésére és követhetőségére, ezzel is segítve erőforrásaink gyors és hatékony elosztását. A szerelési tevékenység Lean cellákban, komplett szerelősoron vagy akár egyedi kialakítású szerelőhelyeken történik, ami által képesek vagyunk az egyszerűbb szerelvényektől kezdve, a szerkezeti részegységeken át, az összetett késztermékek előállítására is – legyen szó akár nagy precizitást igénylő galvo és mikro motorokról vagy nagyméretű ipari elszívókról.

Képességeink

Gyakorlott csapattal állunk rendelkezésre a gyártósor- és termék-áthelyezési projektek koordinálásához, amelyek sikeres megvalósítására kiváló példa a teljes beszállítói lánc átvétele a Weller transzfer során. Ezen vevőnk esetében, egyrészt a kissorozatú mennyiségi igényhez széles termékpaletta társul, másrészt a projekt jelentősebb méretéből adódóan házon belüli dedikált szellemi állományt is biztosít cégünk.

Szintén nyitottan állunk az egyedi és újonnan induló szerelési feladatok megvalósításához, amelyeknél a költség- és gyártásoptimalizálástól kezdve a közös tervezésen, fejlesztésen és prototípusgyártáson át a sorozatgyártásig biztosítjuk a szükséges szolgáltatásokat. DFX és DFM képességeinkkel, illetve a gyors és költséghatékony, akár 3D nyomtatott JIG gyártásunkkal még hatékonyabban tudjuk teljesíteni a vevői elvárásokat, a komplex szerelési munkák területén. Amerikai és regionális startup vállalatokkal már több éves kiemelkedő együttműködést tudhatunk magunk mögött, és jelenleg is hasonló megkeresésekkel szeretnénk bővíteni vevői körünket.