Festő üzletág

2009-ben kialakított porfestő üzemünk a vevőink követelményeit figyelembe véve - rugalmasan és partnereink magas minőségi elvárásait is szem előtt tartva - biztosítja a fém alkatrészek festék bevonattal történő ellátását.

Üzletágunk

Automata elektrosztatikus porszóró sorunk komplett zsírtalanító, vasfoszfátozó, öblítő, vízleszárító, porfestő, porlakk beégető részekből áll, ezáltal is lehetőséget nyújtva a folyamat minden szükséges technológiai lépésének lefedésére, legyen szó egyszerűbb lemezalkatrészek vagy komplex - akár nagyobb méretű – kabinetek porfestéséről. Az automata pisztolyokkal ellátott, modern kialakítású GEMA festőkabinunk és a hozzá kapcsolódó festékadagoló rendszer, mind porvisszanyerő képessége révén, mind a színek közötti gyors átállást segítve költséghatékony felületkezelési megoldást biztosít vevőink részére.

Képességeink

Festő Üzletágunk nagy hangsúlyt fektet felületkezelési kapacitásának hatékony kihasználására, ezáltal is lehetőséget kínálva a piaci szegmens számos területén tevékenykedő – autóipari, telekommunikációs, ipari vagy akár egészségügyi alkalmazások gyártásának terén érdekelt - aktuális és jövőbeni partnereinknek, az egyik legjobb rendelkezésre álló porszórási szolgáltatás rugalmas elérésére.

Az egyes alkatrészek megfelelő célszerszámok / függesztő elemek segítségével egy folyamatosan mozgó konvejor pálya segítségével jutnak az egyes állomásokhoz. Sok esetben a festendő alkatrészek bizonyos felületeit festéktől védetten kell tartani, ezért a festés előtt szükséges a kitakarás (maszkolás), amely gyártás-hatékonysági szempontokat is figyelembe véve külön munkaállomáson valósul meg. A minél teljesebb körű kiszolgálás elérése érdekében számos addicionális tevékenység is kapcsolódik a fő porfestési folyamathoz, melyek használata révén biztosított az előkészítési, javítási tevékenység zavartalan és ütemezett megvalósítása, legyen szó akár csiszolási munkáról, vagy kisebb méretű alkatrészek homokszórással történő kezeléséről.

Folyamatos fejlődés

Vállalatunk elkötelezett a folyamatos fejlesztések és beruházások megvalósítása mellett, amelyek szükségesek és garantálják, hogy partnereink állandó és kiváló színvonalú kiszolgálásban részesüljenek. Vevőink érdekeit és igényeit is szem előtt tartó festőüzem technológiai fejlesztési folyamataink, továbbá az anyagtárolási, raktározási, anyagmozgatási területeken végrehajtott fejlesztési és optimalizálási projektjeink, illetve a termelőterület bővítési akcióink mellett, nagy hangsúlyt fordítunk ergonomikus munkahelyek kialakításra cégünk alkalmazottainak számára.

Mindezek együttesen teszik lehetővé, hogy a továbbiakban is költséghatékony, rugalmas és magas minőségi elvárásoknak megfelelő kiszolgálást nyújtsunk jelenlegi és jövőbeni partnereink számára.