Lemezmegmunkáló üzletág

Cégünk kis és közepes sorozatú üzletága székesfehérvári és törökszentmiklósi telephelyekkel áll meglévő és jövőbeni partnerei rendelkezésére a lemez megmunkálás területén.

Üzletágunk

Széleskörű gyártási tevékenységet biztosítunk, a kivágástól kezdve a hajlításon és hegesztésen át további számos kiegészítő technológia alkalmazása révén, amihez kiváló mérnöki háttértámogatás és a beszállítói lánc minden területén szakképzett szakember állomány is társul, lehetővé téve üzletágunk számára a változatos piaci igények rugalmas kielégítését.

Képességeink

Gépparkunkat, a felvevő piac által is generált, egyre magasabb szintű automatizáltsági szint elérése jegyében, folyamatosan bővítjük és fejlesztjük, hogy a vevői elvárásoknak magas színvonalon és korszerű technológiai megoldások alkalmazása révén tudjunk megfelelni. Több mint 40 éves tapasztalattal a lemezmegmunkálás területén, vállalatunk életében ez a divízió központi szerepet tölt be. Integrált gyártási tevékenységünkben rejlő lehetőségeket is kihasználva, festő és szerelési üzletágaink többségében a cég által előállított lemezalkatrészek további megmunkálásával foglalkoznak.

Tapasztalataink

Cégünk széleskörű lemez megmunkálási lehetőségeit CNC és lézer kivágó illetve CNC hajlító gépeink, manuális-, robot- és ponthegesztő képességeink, PEM besajtoló és prés berendezéseink biztosítják, amelyhez gyors és hatékony JIG gyártó képességünk társul. Mindemellett otthonosan mozgunk a mechanikus és elektromechanikus szerelés területén, amely tevékenységeinknek köszönhetően képesek vagyunk komplex szekrények és szerelvények gyártására és összeállítására, akár késztermék szinten is. Meglévő tapasztalattal rendelkezünk a prototípus gyártás, projekt áthelyezés, illetve outsourcing területén, és nyitottan állunk gyártási folyamatok és beszállítói láncok átvételéhez, ezáltal is költséghatékony megoldást kínálva partnereinknek.