VT-ID Vonalkód rendszerek üzletág

VT-ID Vonalkód Rendszerek üzletágunk a gyártási folyamatok támogatásával és automatikus azonosítás technikai disztribúciós valamint szerviz tevékenységekkel áll partnereink rendelkezésére. A szükséges kellékanyagok, berendezések, rendszerek értékesítése és telepítése mellett, szervizelési és karbantartási szolgáltatás biztosításával segíti az automatikus adatgyűjtés működtetését, és az ipar 4.0 kompatibilis termelési folyamatok támogatását.

Üzletágunk

VT-ID Vonalkód Rendszerek üzletágunk – a VT ES Kft. egyik első szervezeti egységeként – 1993 óta meghatározó piaci szereplő Magyarországon az automatikus azonosítás, vonalkód technika területén.

Tevékenységi körünkbe tartoznak az automatikus azonosítás technikai rendszerek, hálózatok és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, mint eszközök, szoftverek, kellék- és segédanyagok javítása, karbantartása és szerviz szolgáltatások biztosítása partnereink részére. Rendszertervezés és tanácsadás területén felkészült és nagy tapasztalatú szakértőink állnak rendelkezésre.

A legnagyobb gyártók termékeinek hivatalos forgalmazójaként automatikus azonosítási-, RFID-, vonalkód- rendszerek kiépítésével, vonalkód nyomtatók és olvasók, hordozható adatgyűjtők, továbbá a nyomtatáshoz szükséges címkék és festékszalagok értékesítésével foglalkozunk. Mindemellett garanciális és garancián túli szervizelési illetve szerződéses és eseti karbantartási tevékenységeket is biztosítunk. Szolgáltatási körünk kiterjed az üzletág által szállított berendezések, eszközök és egyéb automatikus azonosítás technikai rendszerek vállalatirányítási rendszerekhez történő csatlakoztatására, illesztésére illetve karbantartására.

Az üzletág automatikus azonosítási technológiákon túl telepít és adaptál MES rendszereket, Ipar 4.0 kompatibilitással, a termelésben felmerülő igények kezelésével. A MES rendszerek biztosíthatják a kontrollt a gyártás felett, mint az Ipar 4.0 egy vetületét, anyag nyomkövetéssel illetve termelés nyomkövetéssel és ellenőrzéssel azonos idejű információ generálással.

A rendszer a gyártási folyamatok kezelésére és irányítására szolgál az ERP alatt, amely számos komponensből tevődhet össze: raktárkezelés, gyártás, nyomkövetés, online adatgyűjtés a gépekből OPC-UA-n keresztül. Összekapcsolható illetve interfészelhető ERP vagy egyéb más rendszerekkel (pl.: BI), amelyek részére szolgáltatja a szükséges adatokat.

Partnereink